Gastros à la carté meny ny 13 september 2017

 

Gastros

a la carte meny

Förrätter/starters

Räkcocktail    99: –

     Prawns cocktail  

Kantarellsoppa

med vitlöksbröd på surdeg och Parma chips   115: –

Chanterelles, sourdough bread parama crisp.

Gastros tre smaker

Mini blini med regnbågsrom, kallrökt lax på surdegsbröd, varmrökt hjort med bakat höstäpple och rödvinssirap 159:-

Gastros 3 flavors miniblini with rom cold smockad salmon sourdough bread hot smoked deer heart with baked autumn apple.

   Rödbetscarpaccio

serveras med chévreost, aubergine, rostade pinjenötter och ruccolasallad 95:-

Fried aubergine served with chevre cheese roasted pinjenuts and ruccola salad. 

Varmrätter/ mains  

Marinerade lammracks

med vitlöksstomp och madeirasky höstens primörer 195: –

Marinated lamb racks with garlic stomp.

Oxfilé tournedos serveras med rödvinssky och höst primörer potatisgratäng 269: –

Beef tenderloin served with red wine Sause autumn vegetables potatoes gratin.

Halstrad gös

med syrlig Sandefjord sås elegant potatisterrin av höstensfärger 195:-

           Pike-perch elegant potato tureen with autumn colors.  

Oxkind

med mustig rödvinssky smörstekt potatis, primörer

Knaperstekt rödvinsmarinerad schalottenlök och baconkrisp185: –

Ox cheek with red wine jus butter fried potatoes and marinated charlotte onion and bacon crisp.  

Höstiga grönsaksbullar

med sötpotatischips, tomat, chili och grönsaksculis 185:-

Vegtables bals served with sweetpotatoes chips and tomatoes, chili and vegtables culis.  

 

Desserter / Dessert

 

Klassisk cremebrule

med citronmunkar och hallonsorbet   89:-

Klassik cremebrulé served with mini doughnuts and raspberry sorbet 

Kanel och smörkokta äpplen

serveras med knaprigt kaktäcke och egenslungad vaniljsås serveras med Gastros äppelsorbet 99: –

Cinnamon and butter apels with crispey cokie nice home made vanillasauce served with Gastros aple sorbet. 

Gastros osttallrik från lokala och internationella producenter äppel och fikonchutney grisini 115:-

Gastros cheeseplate from lokal and international producers apel and figchutney grisini.  

Chokladbakelse

serveras med körsbärskompott och vaniljglass 82:-

Chocolate pastry with cherry compote and vanilla icecream.

Hemmagjord sorbet eller glass

serveras med flarn 79: –

Homemade sorbet or ice cream 

Hemmagjord tryffel 29: –

Homemade sobet or ice cream



 

dela på facebook|kontakta oss|dela på twitter